Vragen? stuur ons een appje!

Sierbestrating in Zeist | Mark Bos Bestrating

Sierbestrating is erg belangrijk voor de uitstraling van uw tuin terras of oprit. De Sierbestrating voor  uw tuin terras of oprit wordt vakkundig door ons aangelegd. Wij geven advies over de juiste materialen, en zorgen dat uw grondwerk op de juiste wijze is uitgevoerd.  Door gebruik te maken van de beste materialen, in combinatie met legpatronen en kleur, ontstaat er een perfecte uitstraling! Wij zorgen ervoor dat u jarenlang plezier van uw sierbestrating heeft!

U zoekt een bestratingsbedrijf in Zeist of omgeving, dat uw oprit tuin of terras kan voorzien van sierbestrating? En het moet natuurlijk ook nog topkwaliteit zijn tegen een aangenaam tarief. Dan zit u goed bij Mark Bos Bestrating.

Sierbestrating naar uw wens

Mark Bos Bestrating kan voor alle materialen zorgen. U bent bij ons aan het goede adres voor: Cobble stones, Natuursteen, Klinkers, Waaltjes, Keramische Beton-tegels Split, Zand, Hout en nog veel meer. Wij werken met vaste  leveranciers.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw sierbestrating aan, zodat wij u onze mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijs kunnen laten zien!

Bent u op zoek naar een ervaren vakman met jarenlange ervaring op het gebied van sierbestrating en bestrating?
Neem dan direct contact op met Mark Bos Bestrating Zeist.

Tuincatalogus 2022

Brochure


Offerte / Afspraak aanvragen


Vragen? stuur ons een appje!

Klik Hier