Reviews


Mevr Kolthof, april 2017 Zeist

Eind april heeft Mark Bos onze tuinbestrating aangelegd. Voorafgaand wilden wij graag flagstones. Mark Bos heeft hier een goede offerte van gemaakt en ook de wijze van dit deels uitbesteden wijst op zijn professionaliteit omdat dit een zeer specialistisch werk betreft. Hier hangt ook een flinke prijs( door de ondervloer van de flagtones) aan waardoor we zijn overgestapt naar andere tegels. De tegels die we hadden uitgezocht waren niet overal meer verkrijgbaar maar Mark Bos heeft veel moeite gedaan om deze alsnog te vinden. Wij zijn goed geadviseerd en het bestratingswerk is mooi en snel uitgevoerd. Wij genieten iedere dag van onze "nieuwe tuin". 

Mevr Burgman, februari 2017 te Utrecht
Zelf de site van Mark Bos gevonden en vroeg contact opgenomen over onze tuin in nieuwbouwproject. Nadat de oplevering daar was snel een afspraak kunnen maken om het definitieve plan door te nemen. Daarbij had Mark Bos nog goede adviezen over afwatering van de tuin en gaf hij de mogelijkheid zelf stenen te kunnen uitkiezen bij hem bekende leverancier. Daarbij stond hij open voor last- minute tegelwerk in de voortuin. Met een mooi resultaat naar verwachting, volgens afspraak is onze bestrating op een zaterdag gelegd.

Hr D. van de Velden, februari 2017
Een kennis gaf mij het advies om Mark Bos  bij hem een offerte op te vragen voor het aanleggen van onze voortuin. Hij neemt de tijd en geeft goed advies. Daarna komt hij met de duidelijke en heldere offerte voor uitleg. Kortom hij denkt met je mee en  is een vakman, dat merk je direct!  Het eindresultaat is prachtig geworden. 

Fam Verweij te Zeist , januari 2017.
Mark Bos Bestrating is Top, wederom weer zeer tevreden! 

Mevr D. te Zeist, juni 2016
Bij mijn verhuizing veroverde ik eind 2015 een ouderwetse stadstuin op WNW met saaie en vooral sombere grijze trottoirtegels (zie foto’s 7 juni 2016). Op zoek naar een vakman om de tuin een nieuw gezicht te geven kwam ik via internet bij Mark Bos uit.

Ik heb zelf o.a. eerst goed gekeken naar de stand van de zon om een goede plek te bepalen voor een toekomstig terras. Ik had al een hele lijst met wensen toen Mark en ik voor het eerst overleg hadden. Tijdens dat overleg heeft Mark goed naar mijn wensen geluisterd, brochures achter gelaten om ideeën op te doen en geadviseerd bij zijn vaste leverancier te gaan kijken om mij daar te laten voorlichten. Ik heb gekozen voor tegels en stenen waarmee de tuin als vanzelf zonnig oogt en die niet trendgevoelig zijn, dan kan het ook niet uit de mode raken.

Mark en ik zijn samen de tuin doorgelopen en kwamen tot de conclusie dat de contouren best goed waren verzonnen: een trapje om het hoogteverschil te overbruggen en een hellingbaan om fietsen naar de schuur te rijden vanaf de achterom. Aangezien ik in dit huis oud wil kunnen worden, voorzag ik al een route met de rollator over die hellingbaan. Ondanks het hoogteverschil kon en kan ik ook nu traploos in de hele tuin komen. Omdat ik slecht kan bukken hebben we besloten om er ook direct een seniorentuin van te maken met borders op (werk-)hoogte. Mark heeft tekeningen gemaakt en een offerte. Ook tijdens de uitvoering van het werk hebben we diverse keren overleg gehad, bijvoorbeeld over eventuele trapverlichting. Dat soort onderwerpen zijn het initiatief van Mark, want ik bedenk zoiets niet. Nu is er een terras, een verhoogde border voor zomerbloeiers, een moes- en kruidentuintje op hoogte bij de keuken en een ruim en verhoogd perk voor groenblijvende heesters met het oog op de aanblik in de winter.

Mark heeft met hulp van zijn zoon een mooi (en zwaar) stuk werk geleverd. Ik heb met bewondering gekeken naar al dat vakkundige passen en meten. Ik kan u Mark aanbevelen om zijn vakkennis en ervaring en zijn gedrevenheid om een tuin te maken, zoals de klant wil. Het eindresultaat mag er zijn. Ik zit met genoegen in mijn tuin. En dat is toch leuk, een tevreden klant. Mijn hartelijke dank voor jullie inzet.

 
Dhr en Mevr Bosman, juni 2016

We waren al in het bezit van een tuinontwerp toen Mark Bos bij ons aan tafel kwam. Mark luisterde goed naar onze wensen en dacht goed met ons mee hoe we dit het beste konden realiseren. Na verstrekken van de opdracht is Mark ook op de afgesproken datum begonnen. Met inzet van hardwerkende vakmensen is de tuin in enkele dagen volledig aangepakt en na alle tevredenheid opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden was er regelmatig overleg en aanpassingen ten opzichte van het tuinontwerp waren geen probleem.


Mevr R, mei 2016

"Zeer tevreden! Mijn kleine tuin is prachtig mooi bestraat, het is vlak en strak. Goed advies gekregen van tevoren en volgens planning opgeleverd. Ik ben erg blij met het resultaat!" Geniet elke dag van mijn kleine achtertuintje.


Nanne Z, december 2015
Mark is een echte vakman, hij werk efficiënt en komt zijn afspraken na. Heldere offerte, alles vlot geregeld Top!

Mevr Steenkamp, september 2015
Van een oerwoud naar een prachtig "Spaans" terras. Goed advies qua stenen, en (bijna) onderhoudsvrij. Ben erg tevreden, en het resultaat is prachtig, foto's volgen nog.

Dhr en Mevr van den Berg , juni 2014
Heldere offerte - goede prijs- vakwerk....... bedankt Mark!

Mevr van Sommeren, maart 2014

Ik ben heel tevreden over Mark Bos Bestrating, keurig werk afgeleverd, Top!

Fam van Loenen,  februari 2014
Wij zijn bijzonder tevreden over Mark Bos Bestrating Zeist, hij denkt goed met je mee, geeft prima advies, en maakte in een rap tempo onze tuin tot een prachtig geheel. Al met al een aanrader!

 

Bent u op zoek naar een ervaren vakman met jarenlange ervaring op het gebied van bestrating?
Neem dan direct
contact op met Mark Bos Bestrating Zeist


Offerte / Afspraak aanvragen