Vragen? stuur ons een appje!

Hovenier Zeist

Zoekt u een hovenier in Zeist?

Dan is Mark Bos Bestrating u graag van dienst. Want naast bestrating verzorgen wij praktisch alle hovenierswerkzaamheden in Zeist en omgeving. U kunt bij ons terecht wanneer u iets moois wilt laten maken van uw tuin. Het inrichten van een tuin of terras is vaak niet eenvoudig. Uiteraard zijn wij er om met u mee te denken over de tuinaanleg. Of om het ontwerpen van de tuin volledig uit handen te nemen. Voor uw tuinontwerp gaan wij uiteraard volledig uit van uw wensen en eisen, zodat u ten einde kunt genieten van een hoogwaardige, mooie en zeer complete tuin die aan al uw verwachtingen voldoet.

Een complete hoveniersservice voor de tuinaanleg in Zeist en omgeving

Wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden betreffende tuinaanleg in Zeist en omgeving, dan staan wij voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Wij hebben een ruime ervaring en beschikken over het nodige materieel om van uw buitenruimte een droomruimte te maken. Wij bespreken graag met u wat u graag terug zou willen zien in de tuin, zoals bijvoorbeeld een gazon, een stuk sierbestrating of wellicht een sfeervol terras. Wanneer wij het ontwerp voor de tuin compleet hebben, dan kunnen wij van start gaan met de tuinaanleg in Zeist. Wij zijn pas klaar wanneer de tuin helemaal gereed en naar wens is. Wij werken met korte lijnen. Tijdens de uitvoering is er voortdurend een aanspreekpunt aanwezig.

Wat mag u van ons als hovenier verwachten?

Wanneer wij bij u komen voor de tuinaanleg, dan bieden wij de meest uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u bestraten met onder meer gebakken klinkers, betontegels, waalblocks en betonklinkers, in een patroon of in wildverband. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van diverse soorten (sier)bestratingen. Daarnaast kunnen wij een geheel of gedeeltelijk nieuw rioolsysteem aanleggen en een infiltratiesysteem voor de hemelwaterafvoer realiseren. Voor het aanleggen van gazons gebruiken wij uitsluitend eerste klas graszoden. Uiteraard kunnen wij bij de tuinaanleg ook gebruik maken van hagen en bijvoorbeeld fruitbomen wanneer u dit wenst. Tot slot maken wij graag het hele plaatje af, bijvoorbeeld met verlichting in het straatwerk, aan de schutting of bijvoorbeeld door middel van spots in de traptreden en borders.

Meer dan alleen voor tuinaanleg in Zeist

Onze dienstverlening strekt verder dan enkel onze service betreffende tuinaanleg in Zeist en omgeving. Wij kunnen u ook van dienst zijn met het complete ontwerp van uw nieuwe tuin, voordat wij deze op vakkundige wijze voor u kunnen gaan aanleggen. Na het aanleggen bieden wij u de mogelijkheid om uw tuin door ons te laten onderhouden. Heeft u interesse in tuinrenovatie? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Contact

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte / Afspraak aanvragen


Contact

Mark Bos Bestrating
Brugakker 68-02
3704 RT Zeist
T:  030 - 695 69 77
M:
06 - 30 93 53 57
E:

Vragen? stuur ons een appje!

Klik Hier