Vragen? stuur ons een appje!

Geo Ceramica: Beton ontmoet Keramiek!

Wij zijn er trots op u een nieuw en innovatief product te kunnen presenteren. De luxe uitstraling van keramiek met de praktische voordelen van beton.

De combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn- onderlaag. Geo Ceramica biedt u het beste van deze twee werelden!

Introductie Geo Ceramica

De Geo Steen collectie is het resultaat van tientallen jaren werk en doorontwikkeling. In de loop der tijd zijn deze producten steeds verder verfijnd en verbeterd. Een aantal jaren geleden introduceerde MBI de keramische tegels voor gebruik buitenshuis. De collectie hiervan is inmiddels uitgebreid en verdiept om een zo breed mogelijk scala aan verschillende stijlen aan te kunnen bieden, met het oog op kleur en oppervlaktestructuur. Deze uitgebreide collectie zijn ze bij MBI gaan combineren met de Stabikorn onderlaag. Daarom zijn wij trots om de nieuwste collectie van 2017 van GeoCeramica te mogen presenteren.

Een  innovatief product met tal van voordelen:

  • Hoogwaardige Toplaag<
  • Vlek- Kras- en Zuurbestendig
  • Kleurecht
  • Makkelijk te reinigen
  • Waterdoorlatende onderlaag
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • 4- zijdig gerectificeerd ( maatvast )
  • Goed te verwerken
  • Direct te leggen op zand- of splitbed
  • Geschikt voor iedere bodemsoort

De uitstraling van keramiek met de voordelen van beton

GeoCeramica brengt het beste uit twee werelden bij elkaar. Door het te combineren van keramische tegels met een Stabikorn- onderlaag is deze lijn uniek en revolutionair

Het brengt keramiek en beton letterlijk dichter bij elkaar . De keramische tegels zijn onlosmakelijk verbonden met de drainerende Stabikorn- onderlaag met geïntergreerde afstandhouders.Het resultaat een goed te verwerken tegel zonder de kostbare bijkomende verwerkingskosten welke normaal bij keramiek om de hoek komen kijken.

Uw voordeel? Een prachtig keramisch terras voor een prijs die verrre is van wat u normaal voor de dure installatie van conventionele keramiek betaalt!

Toepassingsmogelijkheden Geo Ceramica

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de keramische toplaag en de sterke Stabikorn- onderlaag is de GeoCeramica perfect geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. In en rond woningen, voor commerciële doeleinden, voor gebouwen in de openbare ruimte en zelfs op dakterassen. En met de 2 Drive- serie met een dikte van zes centimeter  kunnen zelfs in- en opritten bestraat worden. De vier centimeter dikke tegel is perfect te  gebruiken als terras.

Brochure downloaden

Offerte / Afspraak aanvragen


Vragen? stuur ons een appje!

Klik Hier