Vragen? stuur ons een appje!

Bestrating in Zeist | Mark Bos Bestrating Zeist.

Bestrating is erg belangrijk voor de uitstraling van uw tuin, terras of oprit.  Bestrating van uw tuin, terras of oprit is vakkundig aangelegd. Door het juiste gebruik van materialen in combinatie met legpatronen en kleur ontstaat er een perfecte uitstraling! Wij hebben een veelzijdige ervaring in het realiseren van de mooiste buitenruimtes.Of het nu gaat om enkel een terras- oprit, of een complete buitenruimte, wij zorgen ervoor dat u jarenlang plezier van uw bestrating heeft.

Mark Bos Bestrating zorgt eerst vakkundig  voor het grondwerk, daarna kan er begonnen worden met het bestraten. Ook met uw oude materialen kunnen wij een prachtig resultaat bereiken. Mocht u nieuwe materialen willen dan bent u bij ons aan het goede adres voor Cobble stones, Natuursteen, Klinkers, Waaltjes, Keramische tegels, Split, Zand, Waalblocks,  Hout en nog veel meer. Wij werken met vaste leveranciers, daar kunt u inspiratie opdoen.
Wij bieden een complete dienstverlening wanneer u dit wenst. Dit betekent dat wij met u een afspraak maken om de situatie  te komen bekijken, advies op maat geven, een heldere offerte, en een plan van aanpak.

Vakkundig bestratingsbedrijf in Zeist

U zoekt een bestratingsbedrijf in Zeist - of omgeving dat uw oprit tuin of terras of gehele buitenruimte kan bestraten? En het moet natuurlijk ook nog topkwaliteit zijn tegen een aangenaam tarief. Dan zit u goed bij Mark Bos Bestrating Zeist.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw bestrating of tuinaanleg aan, zodat wij u onze mogelijkheden kunnen laten zien en onze aantrekkelijke prijs!

Bent u op zoek naar een ervaren vakman met jarenlange ervaring op het gebied van bestrating?
Neem dan direct contact op met Mark Bos Bestrating Zeist.

Offerte / Afspraak aanvragen


Vragen? stuur ons een appje!

Klik Hier