Vragen? stuur ons een appje!

Bestrating Odijk

Bent u woonachtig in Odijk of omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe oprit, tuin of een andere inrichting? Of wilt u dit graag opnieuw laten bestraten? Dan heeft u in Mark Bos bestrating een ervaren en betrouwbare partner gevonden. Al vele jaren is Mark Bos bestrating de specialist op dit gebied in Odijk en omgeving, waardoor u kwaliteit, deskundig advies en persoonlijke benadering kunt verwachten.

Gebruik van hoogwaardig materiaal

Wanneer u kiest voor bestrating, dan geeft dit uw huis en tuin een verzorgd aanzien en extra cachet. Mark Bos bestrating werkt alleen met materialen die vervaardigd zijn uit kwalitatief hoogwaardige materialen. U kunt kiezen uit een breed en ruim aanbod aan patronen en ontwerpen met de beste kleuren. Dankzij het vakmanschap en de benodigde kennis kunt u altijd een ontwerp op maat verwachten. Of het nu gaat om aanleg, bestrating, renovatie of onderhoud, het is allemaal mogelijk bij Mark Bos bestrating.

Tuinontwerp op maat

Over wat voor materialen u ook wilt beschikken, Mark Bos bestrating heeft het voor u in huis. Hout, zand en een breed scala aan soorten steen of verlichting, het behoort allemaal tot het assortiment. Niet alleen voor alle materialen op het gebied van bestrating kunt u terecht bij Mark Bos, maar ook voor tuinontwerp. Wanneer u zelf weinig kennis heeft of er geen tijd voor heeft dan kunt u dit uitbesteden aan Mark Bos bestrating. Wanneer u wel een ontwerp heeft maar er niet uitkomt en deskundig advies nodig heeft kunt u terecht bij Mark Bos bestrating.

Eindeloze mogelijkheden voor tuinaanleg

De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. Een vijver, een terras, beplanting of een gazon, alles wordt op een heldere en transparante manier met u gecommuniceerd. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop, waardoor altijd de gewenste kwaliteit kan worden geleverd waarom gevraagd wordt. U hoeft zelf niks te doen, de bestrating voor uw opritten en terrassen worden volledig tot in de details verzorgd. Wilt u graag een hekwerk, poort of schutting om uw erf af te scheiden, dan is dat geen enkel probleem. Graszoden en beplanting van bomen, struiken en hagen; alles is mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor professionele sproei installaties in uw gazon en voor verlichting in straatwerk en borders.

Advies op maat

Wilt u ook een tuin met mooie bestrating, beplanting en verlichting? En dit allemaal voor u uitgevoerd op een vakkundige manier? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vraag om deskundig advies. U kunt altijd rekenen op een professionele aanpak en een uitstekende service. Mark Bos bestrating staat altijd graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn of voor meer informatie.

Offerte / Afspraak aanvragen