Vragen? stuur ons een appje!

Bestrating Bunnik

In de tuin van tegenwoordig is naast een mooi ogend gazon en een bloemrijke heg ook bestrating haast onmisbaar geworden. Bestrating geeft de woning een unieke, gezellige uitstraling en de aanleg daarvan verdient het dan ook gedaan te worden door een professional. Uw tuin voorzien van kwalitatieve bestrating die daarbij perfect aansluit op de uitstraling van de woning, is dan ook een aspect dat wat meer uitleg verdient.

Professionele bestrating voor elke woning

Bij het aanleggen van bestrating in uw tuin is eerst en vooral de keuze van materiaal erg belangrijk. Of het nu gaat om een terras, een oprit of de tuin zelf, het materiaal geeft de eerste indruk en dient dan ook een weloverwogen keuze te zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor grote moderne tegels voor uw terras om er een luxe-uitstraling aan te geven, of houdt u het liever wat landelijk met klinkers van verschillende groottes die waaiervormig zijn gelegd?

De ervaring met uiteenlopende technieken en materialen maken ons tot de specialist. Het uitgebreide aanbod aan verschillende legpatronen, kleuren en materialen verzekeren een resultaat dat zowel op het vlak van kwaliteit als schoonheid perfect samenhangt. Daarbij garanderen wij een bestrating waar u nog lang van zult kunnen genieten.

Een professionele aanpak

Mark Bos Bestrating blinkt uit dankzij de vakkundige aanpak die gehanteerd wordt. Zo wordt eerst het grondwerk geregeld, waarna de bestrating kan beginnen. Daarbij kan zelfs gebruik gemaakt worden van oud materiaal voor een nieuw resultaat. Nieuwe materialen zijn er echter ook in overvloed: natuursteen, klinkers, waaltjes, split, zand, waalblocks, keramische tegels, hout en cobble stones, niets is onmogelijk.

Onze dienstverlening voldoet aan alle verwachtingen. Daarbij wordt de situatie met u persoonlijk besproken. Daarna geven wij advies op maat en regelen we een offerte die de kwaliteit van de bestrating garandeert!

Bestrating in Bunnik

Als u op zoek bent naar een specialist op het vlak van bestrating in Bunnik of omgeving, dan bent u bij Mark Bos Bestrating aan het juiste adres. De kwaliteit en duurzaamheid van de bestrating worden hierbij gegarandeerd, zodat u nog lang kunt genieten van de beste bestrating. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een kwalitatieve bestrating, en laat u verrassen door het resultaat!


Offerte / Afspraak aanvragen